Hösten med Söt Likör

av: Ida-Maria Gustafsson

Tack för alla fantastiska ansökningar vi fått till kören under början av terminen! Nu är höstens rekrytering över och vi blickar framåt mot vårt storslagna jubileum som äger rum den 22/10, vi kommer alltså inte rekrytera några nya medlemmar denna termin.

Är du sugen på att söka till kören? Vi kommer öppna igen för rekrytering i början av vårterminen, så håll ögonen öppna här och på vår facebooksida där all information kommer att publiceras när det börjar närma sig.

I oktober firar kören 35 år och det gör vi med en superkonsert där både dagens kör och före detta medlemmar medverkar! Konserten ""till Värmland vi alltid återvänder" hålls den 22 oktober kl. 15:00 i aula magna på Karlstads Universitet. Biljetter behöver inte förköpas utan köps i dörren för valfritt pris! Mer information finns här: https://bit.ly/3dCm5ol
Vi ses den 22 oktober!

I december är det äntligen dags för Lucia igen! Vi går våra traditionsenliga luciatåg som arrangeras av NWT i domkyrkan i Karlstad centrum den 12e december kl. 18 och kl. 20, info om biljetter till dessa finns att tillgå via NWT. Missar du våra konserter i domkyrkan kommer vi också att sjunga i Aula Magna på Karlstads universitet på Luciamorgon den 13e. Mer information om detta kommer att komma här och på vår facebooksida!

Vill du boka kören för en sjungning? Kontakta oss här på hemsidan eller på mail till ordforanden@sotlikor.nu så återkommer vi till dig så fort vi kan!