Be a part of our choir!

av: Ida-Maria Gustafsson

(English version can be found further down)

Det är ett nytt läsår, en ny termin och det betyder att det är dags för Söt Likör att komma tillbaka till universitetet efter sommaren och öva inför höstens stora projekt: vårt 35-årsjubileum som firas med stor konsert och sittning efteråt!

Vill du vara en del av vår kör? Då vill vi att du söker till oss och gör en audition! Du söker genom att skicka ett mail till audition_sotlikor@outlook.com med ditt namn, telefonnummer och vad du studerar.
Du måste inte vara studerande för att vara eller bli medlem i kören, men vid uttagningarna har studenter en förtur enligt våra stadgar och praxis. Är du arbetande och vill söka till oss? Självklart går detta också bra, sök som vanligt så ser vi fram emot att träffa dig i höst!

Här nedan listar jag allt du behöver veta:

När: 8 September 2022, kvällstid
Var: Universitetet
Förkunskaper: Meriterande men är absolut inte nödvändigt


När du skickat mailet till audition_sotlikor@outlook.com kommer du få mer detaljerad information och en specifik tid och sal på universitetet för just din audition. Vi ses i september!--

It is finally time to begin a new semester at Karlstad University and that means it's finally time to open up for all you students to audition for our choir! This autumn holds some really exciting events in store as it is our 35th anniversary and we'll be celebrating with a spectacular concert and sparkling festivities afterwards!

If you want to be a part of our choir we want you to send an email to audition_sotlikor@outlook.com and tell us your name, phone-number and what you're studying (You do not have to be a student to join the choir, but students have priority at auditions. If you're not a student but still want to join you are just as welcome to apply as everyone else. We're looking forward to meeting you this autumn!).

Here is everything you need to know for the auditions:

Date and time: 8 September, evening
Place: Karlstad University
Experience in music: meritorious but not required

When you have sent an email to audition_sotlikor@outlook.com with all the requested information you will recieve more detailed information about when and where your audition will take place. We hope to see you in September!