Vår och sommar 2022

av: Ida-Maria Gustafsson


Äntligen har vi fått sjunga tillsammans igen! Under våren och sommaren har kören fokuserat som allra mest på att komma igång igen efter pandemin vilket har inneburit att vi dessvärre inte haft någon rekrytering under terminen. Men till hösten är det dags för rekrytering igen och om du är intresserad av att bli en del av vår kör nästa termin kan du kontakta oss redan nu här på hemsidan under ”kontakt” längst till höger eller skicka ett mail till ordforanden@sotlikor.se så återkommer vi till dig! Datumen för intagningarna är ännu inte bestämda men kommer att annonseras här när det är dags.


Våren har bjudit på valborgsfirande i världsklass och dessutom diverse sjungningar runtom i Karlstad. Nu till helgen den 13-14/5 sjunger vi på universitetets examenshögtid där alla studenter som efter år av kämpande får sina glasäpplen.


Vi är otroligt glada och tacksamma över att få sjunga igen som en kör och utan restriktioner och nu laddar vi upp för ett fantastiskt jubileum i oktober då kören firar hela 35 år. Självklart håller vi en konsert jubiléet i ära som äger rum lördagen den 22/10, glöm inte att boka in detta i era kalendrar! Är du exilmedlem och fortfarande inte anmält dig till jubiléet? Skicka iväg ett mail till ordforanden@sotlikor.nu så löser vi det.


Vi ses på antagningsproven, jubiléet eller runtom i Karlstad till hösten!

__________________________

Spring and summer 2022


Finally, after a long wait and a trying pandemic we can sing together as a choir again! During the spring and summer our main focus has been to get the choir going properly again and therefore we have not had any official recruitments. But this fall we open up for new members to join us and if you are interested in joining our choir, we want to encourage you to send an email to ordforanden@sotlikor.nu and we will get back to you with any information you need! The specific dates for the auditions have not yet been decided but will be posted here when it’s time.


Spring has brought us a fantastic celebration of our Valborg tradition and this weekend 13-14th of May we sing at the university’s graduation ceremonies. Now we are preparing for an incredible October during which the choir celebrates its 35-year anniversary! If course there will be a concert to celebrate, the date for the concert is October 22nd and we hope to see you there! Are you a previous member of the choir and have not yet told us you want to join us on stage in the concert and the following festivities? Send us an email to ordforanden@sotlikor.nu and we will get back to you.


We hope to see you for auditions, our anniversary or just around Karlstad this fall!