Välkomna till oss hösten 2020!

av: Åsa Lindskog

Hej alla!
Nu är det dags att söka till damkören Söt Likör vid Karlstads universitet! Är du ny student och vill ha något roligt att göra på fritiden? Är du redan student men vill ha lite mer musik i ditt liv? Då vill vi gärna att du söker till Söt Likör!

Vår insjungning äger rum den 8 september och anmälan görs till ordforanden@sotlikor.nu. När du anmäler dig får du även mer information om vad en insjungning innebär!

Vi hoppas att få träffa dig i höst!

__________________________

It's time to apply to the female choir at Karlstad University! Are you a new student who wants do so something fun after classes? Are you already a student who wants more singing and music in your life? Join Söt Likör!

We have auditions on the 8th of September. Contact ordforanden@sotlikor.nu if your interested!

We hope to see you this autumn!