Vårtermin 2020

av: Lisen Svensson

Hej alla!
Nu är det dags att börja söka till universitets-damkören Söt Likör vid Karlstads universitet! Är du ny student och vill ha något roligt och showigt att göra på fritiden? Är du redan student men vill ha lite mer musik i ditt liv? Nu har du chansen och vi vill väldigt gärna ha med dig och dina vänner. Ingen tidigare musikerfarenhet behövs, du behöver bara ha ett glatt humör och en vilja att skapa och samarbeta och självklart tycka om musik!

Våra insjungningar äger rum den 30e januari och den 6e februari våren 2020. Insjungningen den 30e januari kommer äga rum i Aula Magna och insjungningen den 6e februari kommer äga rum i Sjöströmssalen. Är du intresserad vill vi att du skickar ett mail till ordforanden@sotlikor.nu med ditt namn och vilken dag du vill komma, men det går även bra att bara dyka upp. OBS notera att uttagningarna är på olika ställen på universitetet beroende på datum.

På insjungningen kommer du att få härma, sjunga ett av oss utvalt stycke med stämmor och även sjunga en egenvald låt. Närmare information kommer att ges vid tillfället då vi även värmer upp tillsammans. Frågor går bra att mailas till ordforanden@sotlikor.nu

Vi hoppas att se dig som är intresserad i vår!

__________________________

It's time to start apply to the ladie's choir at the University of Karlstad! Are you a new student who wants do so something fun and showey after classes? Are you already a student but misses some singing and music in your life? Now is your chance and we really want you and your friends to join us for the next term! You need no previous experience, you don't even have to be able to read sheet music, you only need a great attitude and a will to create and cooperate.

We are doing auditions on the 30th of January and the 6th of February this spring 2020. The audition the 30th of January will take place in Aula Magna and the audition the 6th of February will take place in the Sjöström-hall. If you are interested it would be great if you would send an email to ordforanden@sotlikor.nu with your name and the date you would like to apply on, but you do not have to register beforehand. Please notice the auditions take place in different places at the university depending on the dates.

At the audition you will get to mimic some melodies, sing a piece which we have chosen with harmonies and alone sing a song you have chosen yourself. More information will be given at the audition where we will also warm up our voices together. Questions can be emailed to ordforanden@sotlikor.nu.

We hope to see you this spring!