Varmt välkomna till en ny termin på Karlstads universitet!

av: Malin Westerberg

Hoppas att ni är lika peppade inför det nya året som oss i Söt likör! I vår kalender inför våren finns allt möjligt skoj inplanerat, till exempel förgylls varje vecka att vi övar tillsammans på måndagar, vi sjunger på examenshögtider, har sittningar, traditionsenligt valborgsfirande och så kanske en konsert på det!

Skulle du vilja sjunga med oss i Söt likör i vår? Då är det insjungning till Söt Likör i Aula Magna den 8/2 klockan 18.

Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenheter av körsång eller inte, alla är välkomna att söka! Väl på plats kommer du att få träffa vår dirigent samt några av våra medlemmar i kören som kommer att ge dig information om vad ett medlemskap i Söt Likör innebär. Du kommer att få berätta lite om dig själv, göra ett rösttest samt att du kommer få sjunga en sång som du väljer själv. Välj något som du tycker om och känner dig bekväm med att sjunga, det kan vara allt ifrån en liten visa till en modern poplåt.

Om du har några andra frågor gällande insjungningen, eller kören, kan du skicka iväg ett mail till vår ordförande Åsa: ordforanden@sotlikor.nu

Ses snart!