Höstterminen 2017 tillsammans med Söt likör

av: Malin Westerberg

Varmt välkomna till en ny termin på Karlstads universitet! Hoppas att er sommar har varit fantastisk och att ni är lika peppade inför det nya läsåret som oss i Söt Likör.

I början av höstterminen händer en mängd spännande saker att se fram emot, däribland en ny insjungning till Söt Likör. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenheter av körsång eller inte, alla är välkomna att söka! Om du en killkompis som också gillar att sjunga så får du gärna tipsa honom om att söka sig till manskören CMB (www.cmb.nu).

Insjungningen kommer att hållas i Aula Magna, 17:30 både onsdagen den 6 september samt onsdagen den 13 september. Väl på plats kommer du att få träffa vår dirigent samt några av våra medlemmar i kören som kommer att ge dig information om vad ett medlemskap i Söt Likör innebär. Du kommer att få berätta lite om dig själv, göra ett rösttest samt att du kommer få sjunga en sång som du väljer själv. Välj något som du tycker om och känner dig bekväm med att sjunga, det kan vara allt ifrån en liten visa till en modern poplåt.

Om du har några andra frågor gällande insjungningen, eller kören, kan du skicka iväg ett mail till vår ordförande Åsa: ordforanden@sotlikor.nu

I oktober firar vi 30 år och vi vill självklart att så många som möjligt ska kunna medverka! Är du en Söt likör medlem i exil ber vi dig se till att ni har en fungerande inloggning till sotlikor.nu samt att dubbelkolla så att din mailadress där stämmer!
Har ni problem med er inloggning? Kontakta: sekreteraren@sotlikor.nu!

Ses snart!