Vårtermin med Söt Likör

av: Ida Claesson

Varmt välkommen till en ny termin här på Karlstads universitet! När julstöket är över och nyårsraketernas gnistor har falnat så är det nu dags att blicka framåt till våren här i Karlstad. Inte nog med att ny akademisk kunskap väntar runt hörnet så har även Söt Likör insjungning för nya medlemmar!

Den 1 februari klockan 17.00 så samlas vi i Aula Magna där du som är sugen på att ta del av vår förening får träffa medlemmar från kören samt sjunga upp. Du kommer att få berätta lite om dig själv men även få reda på mer vad ett medlemskap hos oss innebär. Vi är en damkör som söker både altar och sopraner och vi ser gärna att just du söker en plats hos oss. Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenheter av körsång eller inte, alla är välkomna!

Du behöver inte anmäla dig utan det är bara att dyka upp på angiven plats och förbereda en valfri sång. Välj något du tycker känns bra!

Frågor om insjungningen kan du skicka till vår ordförande Cornelia på mail: ordforanden@sotlikor.nu Hoppas vi ses där!

Psst! Har du en killkompis som också gillar att sjunga? Skicka honom till vår manliga motsvarighet CMB (www.cmb.nu)