Hej alla studenter!

av: Susanne Klockare

Välkomna tillbaka till en ny termin eller varmt välkomna till er som gör debut här på skolan! Hoppas att ni har haft en fantastisk sommar och att alla har laddat batterierna inför kommande år.

Ny termin, nya utmaningar men också en ny insjungning till Söt Likör. Vi är en damkör som söker både altar och sopraner och vi ser gärna att just du söker en plats hos oss! Det spelar ingen roll om du har tidigare erfarenheter av körsång eller inte, alla är välkomna!

Insjungningen kommer att hållas i Aula Magna, 17.00 onsdagen den 7 september. Där kommer du att få träffa vår dirigent samt några av våra medlemmar i kören som kommer att ge dig information om vad ett medlemskap innebär. Du kommer att få berätta lite om dig själv, göra ett rösttest samt att du kommer få sjunga en sång som du väljer själv. Välj något som du kan bra och tycker om att sjunga, och det behöver absolut inte vara något avancerat!

Vi hoppas verkligen att du vill vara med i vår kör!

Frågor om insjungningen kan du skicka till vår ordförande Cornelia på mail: ordforanden@sotlikor.nu Hoppas vi ses där!

Psst! Har du en killkompis som också gillar att sjunga? Skicka honom till vår manliga motsvarighet CMB (www.cmb.nu)