Vårens insjungning!

av: Lovisa Olsvik (Åkesson)

Hej alla studenter!
Hoppas ni har haft en fin jul och att ni är taggade för ny termin! Ny termin innebär insjungning till Söt Likör, damkören vid Karlstads universitet. Vi letar efter både altar och sopraner och ser gärna att just du söker!

Insjungningen kommer att äga rum onsdagen den 3 februari kl. 17:00 i Aula Magna. Då kommer du få träffa medlemmar ur kören och vår dirigent som kommer informera om allt vad ett medlemskap i kören innebär. Du kommer dessutom få berätta lite om dig själv, göra ett litet rösttest samt sjunga en låt. Låten väljer du själv och det behöver inte vara något avancerat! Hoppas du vill vara med i vår fantastiska kör!

Har du någon killkompis som gillar att sjunga? Skicka honom till våran manliga motsvarighet CMB (www.cmb.nu) Frågor om insjungningen kan du skicka till våran ordförande Lovisa på mail: ordforanden@sotlikor.nu

Hoppas vi ses där!