Insjungning!

av: Lovisa Olsvik (Åkesson)

bild

Hej alla glada studenter, nya som gamla!
Hoppas ni har haft en fin sommar och att ni har laddat batterierna för höstens terminsstart. Med terminsstart följer också insjungning till Söt Likör, damkören vid Karlstads universitet, vilket innebär en möjlighet för dig att bli medlem i vår kör. Vi letar efter både altar och sopraner och ser gärna att just du söker!

Insjungningen kommer att äga rum torsdagen den 10 september, kl. 17:00 i Aula Magna. Då kommer du få träffa medlemmar ur kören och vår dirigent som kommer informera om allt vad ett medlemskap i kören innebär. Du kommer dessutom få berätta lite om dig själv, göra ett litet rösttest samt sjunga en låt. Låten väljer du själv och det behöver inte vara något avancerat! Hoppas du vill vara med i vår fantastiska kör!

Har du någon killkompis som gillar att sjunga? Skicka honom till våran manliga motsvarighet CMB (www.cmb.nu) Frågor om insjungningen kan du skicka till våran ordförande Malin på mail: ordforanden@sotlikor.nu

Hoppas vi ses där!