Våren 2014

av: Sara Svensson

Här kommer nu vårens konsertprogram för Söt Likör. Ett tydligt tema för våren är swing och vi inledde terminen med en workshop tillsammans med de svängiga systrarna i sånggruppen The Hebbe Sisters. Valet av en satsning mot denna musikstil grundar sig dels i den glädje och energi som finns i musiken (vilket stämmer väl överens med det som Söt Likör vanligen står för), och dels är swingvåren en hyllning till den fantastiska sångerskan Alice Babs som avled i februari.

Kören kommer bland annats att samarbeta med Swenströmskas stenugnsbageri där det blir musikcafé tre kvällar i april. Sen avslutas terminen med en vårig swingkväll tillsammans med The Hebbe Sisters på Karlstads stadshotell. Se mer information om detta i separata inlägg.


3 april - Swingafton på Swenströmskas
5 april - Swingafton på Swenströmskas
10 april - Swingafton på Swenströmskas
14 april - World voice day
30 april - Valborgsfirande med framträdanden runt om i Karlstad. Mer information kommer.
9 maj - Karlstads universitet fyller 15 år
20 maj - Konsert med The Hebbe Sisters
28 maj - Studentfirande i Forshaga

Håll utkik efter mer information om våra framträdanden här och på vår Facebook-sida!