Sjung med oss!

av: Sara Svensson

bild

Nu behöver vi fylla på med både sopraner och altar, och vi vill ha just dig! Vill du bli en del av kören som i slutet av förra året blev utsedd till en av Karlstads kommuns två kulturstipendiater, så kom till insjugningen den 23 januari.

På insjungningen kommer du att få träffa representanter från kören och vår dirigent Leif som berättar mer om vad det innebär att vara med i Söt Likör. Sedan kommer du att få sitta ner med några trevliga körsångerskor och berätta lite om dig själv, för att sedan få genomföra ett litet rösttest med Leif. Du kommer bland annat bli ombedd att sjunga en sång som du kan utantill, men känn ingen press att det måste vara något avancerat (många har kommit in i kören med Blinka lilla stjärna...).

Hoppas att du vill bli en del av vårt glada gäng! Och har du någon trevlig killkompis som kan ta ton, skicka honom till vår manliga motsvarighet CMB (www.cmb.nu).

Frågor om insjungningen kan du skicka till vår ordförande Emmy på mail: ordforanden@sotlikor.nu