Hösten 2013

av: Sara Svensson

Nu är terminen igång på allvar för Söt Likör, och vilken höst vi har att se fram mot! Klicka på Läs mer för att få reda på vad som händer för kören framöver.

Först och främst började terminen med att kören sjöng vid de välkomstceremonier som hölls i Aula Magna för universitetets alla nya studenter. Superkul att få visa upp oss för alla nykomlingar och vi lyckades inspirera ett stort gäng att söka till kören när det den 5 september var dags för insjungning. Alla stämmor fylldes och vi hade vårt första uppträdande efter insjungningen den 25 september då det var dags för studenterna som tog examen i våras att komma tillbaka för examenshögtid.

Det som nu ligger närmast i framtiden är ett uppträdande vid universitetets Alumnifirande som sker vid lunchtid imorgon den 4 oktober. På lördag den 5 oktober klockan 14:00 är det sedan dags för föreningens halvårsmöte.

Den 25 oktober har kören ett av sina största åtaganden denna höst, nämligen att underhålla vid galamiddagen efter universitetets akademiska högtid. Detta kommer ske på Karlstad CCC och gästerna kommer få stifta bekantskap med kören i olika skepnad vid flertalet tillfällen under kvällen…

Efter akademisk högtid lägger vi in ännu en växel för att förbereda oss inför december månad där Söt Likör kommer synas (och framför allt höras) runt om i Karlstad vid flera tillfällen. Några datum att boka in redan nu:

1 december
Uppträdande vid skyltsöndagen i samband med presentation av Värmlands luciakandidater.

7 december
Uppträdande vid kröningen av Värmlands lucia i Mariebergsskogen. Kl. 14:00

8 december
JULKONSERT
Mozartkulor och grandoft. Karlstads domkyrka kl. 18:00. Biljetter genom Scalateatern/Ticnet.

12 december
Luciahögtid med Värmlands lucia, Karlstads domkyrka kl. 18:00
Luciakonsert, Karlstads domkyrka kl. 20:00

13 december
Luciamorgon, Aula Magna kl. 7:30.

Efter luciafirandet på universitetet åker kören iväg på luciaturné i Karlstad över dagen tillsammans med Värmlands lucia med tärnor. Denna dag och hela vårt engagemang i firandet runt Värmlands lucia sker i samarbete med Värmlands folkblad.

Håll utkik här på hemsidan efter mer information runt körens uppträdanden. En trevlig musikhöst önskar vi er alla!