Vi söker nya sångare!

av: Sara Svensson

Hösten närmar sig och det är dags att fylla på i leden. Ta chansen att bli en del av Söt Likör och kom på insjungning!

Torsdagen den 5 september klockan 17:00 är du som är intresserad välkommen till Aula Magna (ingång från stora entréhallen). Där kommer du få träffa vår dirigent och delar av kören som berättar lite om verksamheten, för att sedan ha en individuell pratstund med alla sökande. Du som söker kommer också få prova att sjunga en kort stund tillsammans med vår dirigent för att kolla av röstomfång. Då kommer du också bli ombedd att sjunga en liten trudelutt som du kan utantill. Låten kan vara allt från klassikern "Bä Bä vita lamm" till "Nattens Drottnings aria" ur Trollflöjten...

Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp. Hoppas vi får träffa just DIG på insjungningen och att du vill bli en del av vårt glada gäng. Att sjunga i Söt Likör är så mycket mer än att "bara sjunga i kör" då vi spenderar mycket tid tillsammans med övningar, framträdanden och andra trevligheter. Vi ser mycket fram mot att få lära känna nya härliga medlemmar med olika erfarenhet och upplevelser i bagaget!

Har du någon fråga inför insjungningen eller om kören, kontakta ordförande Emmy på mail ordforanden@sotlikor.nu

Varmt välkomna!