Musikaliskt Möte - Söt Likör möter julen

av: Sigrid Josefsson

Den 7 december kl.18 är det dags att lämna julstressen hemma för årets musikaliska möte med Söt Likör.

För 9:e gången i ordningen är det dags för Musikaliskt Möte. I år möter universitetets damkör julen i Karlstads domkyrka, i en glödande, glimrande konsert med både klassisk julmusik och nytt spännande material.

På repertoaren finns både klassiska julsånger och lite mer okända guldkorn. En varierad och stämningsfull konsert utlovas, med inslag av dans, rörelse och instrumentalmusik. Att arbeta sceniskt är ett av Söt Likörs signum och domkyrkan som spelplats ger goda möjligheter att leka med både ljus och ljud.

Bland annat framför kören två stycken ur Benjamin Brittens A Ceremony of Carols, ett verk som är skrivet för gosskör och aldrig tidigare framförts av fyrstämmig damkör. Nu fyller Söt Likör domkyrkan med de vackra klangerna.

Boka in kl.18 den 7 december för skönsång i domkyrkan. Musikaliskt Möte – Söt Likör möter julen, snart är det dags!