Kör med kör 2008 - Till toner av vispop

av: Charlotta Lövgren

För 20 år sedan bjöd Söt Likör och Sällskapet CMB för första gången på sångarglädje genom projektet Kör med Kör. Nu går körerna tillbaka till rötterna och sjunger återigen vispop.

En man bläddrar i ett fotoalbum och tänker tillbaka på sitt liv. Han minns de glada och kärleksfyllda stunderna men även ögonblick av längtan, saknad och ensamhet. Kör med Kör -08 – Till toner av Vispop, är en nostalgitripp i kärlekens tecken, där Söt Likör och CMB sjunger, spelar och dansar fram en kärlekshistoria. Bland sångerna finns äldre klassiker, traditionella visor och modernare bitar, alla i nya arrangemang som körerna är först i Sverige med att framföra.

Kör med Kör -08 – Till toner av Vispop, spelas i Aula Magna på Karlstads Universitet lördagen den 12 och 19 april. Biljetter säljs på Scalateatern tel. 054 - 19 00 80 och på www.ticnet.se från och med 19 mars.