Musikaliskt Möte 2006

av: Pär Sunnemar

Tisdagen den 17 oktober hade Söt Likör den stora äran att få göra två framträdanden med trion från succémusikalen Mamma Mia! Gunilla Backman, Charlott Strandberg och Sussie Eriksson i ett Musikaliskt Möte utöver det ordinära!

Mamma Mia! hade svensk premiär 12 februari 2005 och har sedan dess spelats 400 gånger och hittills sålt nästan 800 000 biljetter.

Musikaliskt Möte 2006, kom även att gå i folkmusikens tecken, med lånade arrangemang från vokalkvartetten Kraja, fyra tjejer från Umeå som gör sina egna fyrstämmiga arrangemang. Kraja startade 2001, och på deras repertoar kan man finna koraler, skämt- och kärleksvisor och danstrallar, hämtat ur den lokala folkmusiktraditionen i Västerbotten, men även folkvisor från andra delar av Skandinavien och en del nykomponerat material.

Musikaliskt Möte kan man se och höra 17 oktober i Aula Magna kl.16.00 och kl.19.00.

Hjärtligt välkomna!